Nuruhieronta

Mitä nainen haluaa sängyssä pillun kostuminen

mitä nainen haluaa sängyssä pillun kostuminen

jättäisin pöksyt alta pois, seuraavana päivänä housuja ei olisi kovin kiva pukea. Mies kovettuu kiihottuessaan, ja siksi myös tämä sana saa meidät automaattisesti ajattelemaan seksiä. Isotissisimmät kuulemma nukkuvatkin liiveissän.  Nainen haluaa tulla kuulluksi ja nähdyksi sekä arvostetuksi. He myös toivovat tämän jatkuvan suhteessa yli ajan, eikä vain hämatkalle saakka. Älä siis epäröi ehdottaa seksiä mutta tee se kiusoittelevasti. Kuitenkin miehet jaksavat jankuttaa siitä, että alastomuuteen verrattuna on kivampaa, että naisella on pällä jotain pientä seksikästä. Mutta menevän pirkon arjessa ne eivät vain toimi. Kulkeeko hän ilman alusvaatteita, koska ne eivät tunnu mukavilta? Tuntuu, etteivät miehet oikein ymmärrä naisten alusvaatteiden tehtävä. Eri varusteet arkeen ja makuukammariin. Samaa sarjaa märän kanssa.

Mitä nainen: Mitä nainen haluaa sängyssä pillun kostuminen

Kaikki naiset ovat erilaisia ja suomeksi sanottuna diggaavat eri asioista, eikä ylläolevat ohjeet päde kaikkiin pimppeihin tällä planeetalla. Koska hän ei koe tarvitsevansa niitä? Ole välittävä ja tunteikas. Santalahti myös muistuttaa, että koskettelu on naiselle erityisen tärkeä viestintä. Opi, mitä hän haluaa sängyssä. Kun housujen saumat hinkkaavat tuntitolkulla ulompia ja vähän sisempiäkin huulia, päivän pätteeksi pillu voi tuntua räkätyltä. Sataprosenttista saantitakuuta emme tietenkän voi luvata, mutta temppu on niin helppo, että sitä kannattaa kokeilla. Näin saat naisen haluamaan lisä. Suurin osa kyselyyn vastanneista naisista kertoi, että on valmis erilaisiin seksikokeiluihin vasta vähän myöhemmin ihmissuhteessa. Aseta etusormesi häpyhuulten alaosaan.

Videos

Joten kravattia valitessa kannattaa siis käntyä punaisen sävyihin. He eivät ole tällöin valmiita odottamaan ikuisesti miehen sitoutumista. Paina samalla naisen alavatsaa, jotta emättimen yläseinämän herkät alueet laskeutuvat peukalon alle. Kiva, jos ne kiihottavat äijänköriläitä, mutta se ei ole alusvaatteiden ensisijainen homma. Toisaalta Santalahden mukaan parisuhdekeskustelut voivat olla monelle miehelle piinallisia. Lähestulkoon kaikki miehet huolehtivat varustustensa koosta turhaan. Kohta tullaan ja lujaa. Sopii käytettäväksi arkisissa tilanteissa, jopa kauppakassia purkaessa. Käydänpäs ihan ensimmäiseksi läpi alkuperäinen kirjoitus. Muista, että myös epäonnistuminen on sallittua. Suklainen jälkiruoka toimii useimpien naisten kohdalla. Tärkeintä on avoin keskustelu aiheesta ja pohtiminen, mitä asialle voi tehdä, jos se on jatkuvaa. Tärkeintä naiselle suuseksissä on paineen tuntu. Talvella suosin kotona pehmopöksyjä, joiden alle en välttämättä muista pukea pikkareja. Älä pelkä tuoda vikojasi esille. Suosi voimakkaita työntöjä keskivauhdilla tai melko hitaasti. Okei, kotosalla en itsekän aina käytä pikkuhousuja. Ja vaatteista riippuen vähän limaista. Naisillakin on seksifantasioita, ja ne ovat usein tuhmia ja luovia. Naiset nauttivat miehistä, jotka panostavat yleiseen ilmeeseensä, kuten vaatetukseen. Sisän, kun tarjoilija kysyy ravintolassa haluatteko istua sisällä vai ulkona, vastaa: Sisän, kiitos. Ensimmäinen on kannanotto, jälkimmäinen on vain tuhmaa. Miehet ovat luonnostaan ratkojia, mutta naiset etsivät monesti vain henkilöä, joka kuuntelee heidän ongelmiaan. Lähteenä oli Kari Heusalan, naisen seksuaalisuus. Ensi kesä kommandona, veera. Kyllä sä tiedät miten sä saat sun naisen kiihottuneeseen tilaan (toivottavasti).

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *